Wie ben ik

Mijn naam is Inanda Rovers. Na enkele jaren als verpleegkundige te hebben gewerkt maakte ik de overstap naar de zakelijke dienstverlening. In 2014 ben ik gestart met de opleiding hbo-recht. Daar is mijn interesse voor verzuimmanagement ontstaan.

Als geregistreerd casemanager heb ik bij diverse arbodiensten gewerkt. Echter, al snel merkte ik dat ik daar niet alles uit mezelf kon halen. Mijn idee├źn over verzuimbegeleiding en dienstverlening naar klanten toe was anders. Voor mij is de persoonlijke benadering belangrijk met aandacht voor het gesprek tussen werkgever en werknemer waarin de eigen verantwoordelijklheid in het proces wordt genomen. Daarom ben ik gestart met Be-inplace verzuimmanagement.  

Door bijscholingen ben en blijf ik volledig op de hoogte van de wet- en regelgeving rondom verzuim en breng ik structuur aan in het verzuimproces. Be-inplace kan u meenemen in de wirwar van wet- en regelgeving en het volledige verzuim- en re-integratieproces van u overnemen. Dit alles met passie en gedrevenheid.